Skip to main content

Contact

klik | lach | print

FAQ

Hoeveel ruimte neemt de photobooth in?

De benodigde vloeroppervlakte is circa 2,5 meter x 2,5 meter.

Wat is het formaat van de photobooth achtergrond?

De achtergronden zijn ook 2,5 meter bij 2,5 meter.

Wat voor stroom aansluiting is er nodig?

Een stroompunt van 220 volt. Een hoger voltage is niet aan te raden, dan heb je daadwerkelijk een knalparty…

Hoe weet ik of mijn datum nog vrij is?

Bij het aanvragen van de photobooth krijg je zo spoedig mogelijk bericht of deze nog beschikbaar is. Natuurlijk kan je ook even kijken in de kalender naar de beschikbaarheid.

Hoe gepersonaliseerd kan ik mijn photobooth party maken?

The sky is not the limit! Heb jij andere wensen dan de pakketten die op de website staan, laat het mij dan vooral weten en ik breng een offerte op maat uit met jouw wensen.

Hoe groot is een fotostrip?

Een fotostrip is 5x15 cm. De photobooth printer zal twee keer dezelfde fotostrip afdrukken.

Kunnen we de foto’s ook digitaal krijgen?

Ja dat kan uiteraard! Zo kan je elke foto online delen en kunnen alle gasten lekker lang nagenieten.

Ik wil de rand van mijn fotostrip gepersonaliseerd hebben, wat moet ik daarvoor aanleveren?

Het liefst heb ik de originele uitnodiging van het feest en/of een logo in verschillende bestandstypes.
Samen maken we een passend ontwerp voor de rand van jouw fotostrip. Is de organisator helemaal happy? Dan pas voer ik het ontwerp definitief door.

Mijn feest is niet op Texel, kan ik de photobooth huren?

Helaas krijgt de photobooth dan heimwee. De photobooth van Texels Kiekje is echt Texels.

Kan de photobooth buiten geplaatst worden?

Ja hoor dat kan, mits de photobooth op een verharde ondergrond staat net zoals de weg naar de locatie. Hoewel het een robot is, houdt de photobooth net zoals jij niet van te warm, te koud of nat. Zorg ervoor dat de belangrijkste gast van jouw feest droog en uit de zon staat. Voor de beste fotokwaliteit raad ik een locatie binnen aan!

Kan de photobooth ook een trap op?

We kunnen de photobooth alleen plaatsen op de begane grond vanwege de zwaarte en grootte van het apparaat.

Kunnen we de photobooth zelf (tussentijds) verplaatsen?

Liever niet, bovendien gaat dit stroef door de apparatuur en het gewicht. Mocht het niet anders kunnen, omdat er bijvoorbeeld iemand heeft besloten dat de photobooth een bierdouche nodig had? Dan wordt het op prijs gesteld dat de photobooth droog- en schoongemaakt wordt en eventueel verplaatst. Ook word ik graag van het incident op de hoogte gebracht.

Help! De photobooth heeft een storing!

Hoewel het onwaarschijnlijk is, blijft het een machine en kan het een keer gebeuren. Wanneer er een internetconnectie beschikbaar is, kan er op afstand hulp geboden worden.

Heeft de photobooth printer storing en komt het de belofte van “non stop print” niet na? Dan  worden de fotostrips de volgende dag alsnog geleverd, zodra de storing is opgelost.

Hoe lang duurt het op- en afbouwen van de photobooth?

Zowel het opbouwen als het afbouwen duurt maximaal een uur. Daarom streef ik er altijd naar om ruim van te voren de photobooth af te leveren. Samen met de organisator van het feest bespreek ik hoe we dit vlekkeloos kunnen laten verlopen.

Photobooth huren?

reviews

  • Lisette van Sambeek-Land: “Als je een extra dosis plezier wilt toevoegen aan je feest dan is de photobooth van Texels Kiekje een absolute must!’ 

  • Menno Bosma - 40 jarig bestaan Bosma Slapen & Meer : “Tijdens ons jubileumfeest hebben onze gasten genieten van de photobooth, deze was helemaal feestelijk aangekleed en voorzien van te gekke props! Super geregeld Gaby!” 

  • Natasja Beijert - Opening Omring locatie Gollards: “Een kers op de taart voor elk feest! Hoe fijn dat je nu ook op Texel een photobooth kunt huren, lekker dichtbij, dit heeft ons echt ontzorgd!”